Torsdag

Program for Torsdag

16.15-17.00 Forælder/barn
17.00-18.00 Pøl og tons
17.30-18.30 Power dance
18.45-19.45 Når mænd er værst
19.00-20.00 Yoga

Forælder/barn (1-3 år)

Skansevejens Skole
Torsdag kl. 16.15-17.00

Kom med til en super sjov gymnastiktime for både børn og forældre!

Vi skal have sved på panden, udfordres motorisk og ikke mindst synge og fjolle, gennem masse leg og redskaber. Vi arbejder ud fra Pippi Langstrømpes citat ‘Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert’. Derfor har barnet også behov for fuld fokus fra jer forældre, og dermed forventes det at I deltager aktivt i timen – én forælder per barn. Medbring gerne drikkedunk med vand.
Instruktør: Julie og Cecilie


Pøl og tons (Drenge og piger 3-6 år)

Skansevejens Skole
Torsdag kl. 17.00-18.00

Pøl og tons er noget for dig, som kan lide fart over feltet! Vi vil lege forskellige lege, bruge redskaber og brænde en masse krudt af. Lyder det som noget for dig, så kom og få en rigtig hyggelig time med masser af sjov.
Instruktør: Anja


Power Dance (Piger og Drenge 9 -14 år)

Nr. Uttrup Skole
Torsdag kl. 17.30-18.30

Er du en pige eller en dreng som simpelthen bare ikke kan stoppe med, at danse når musikken bliver sat i gang. Elsker du, at danse foran spejlet derhjemme, så er dette hold lige noget for dig! På Power Dance øver vi forskellige tekniker og serier som har fokus på at komme igennem hele kroppen. Vi har fokus på rytme og sammenhold samtidig med vi har det sjovt. På dette hold sørger vi altid for, at børnene går med et stort smil på læben og sved på panden efter hver time.

Så hvis du søger et hold med masser af højt humør, god musik og som har fokus på, at blive bedre rytmisk og blive en smule mere smidig, så skal du helt klart prøve en time hos Power Dance.
Instruktør: Agnes og Natasja


Når mænd er værst

Nr. Uttrup Skole
Torsdag kl. 18.45-19.45

Kom og vær med og få sved på panden. Boldspil og motion, løb og armgang og meget mere. Mød op og medbring dit gode humør!

Instruktør: Kollektiv

_____________________________________________________________

Yoga

Skansevejens Skole
Torsdag kl. 19.00-20.00

Vi kommer helt ned i gear, spænder af og finder jordforbindelsen. Vi bevæger os primært blidt, men også med lidt tempo. Genremæssigt ligger vi i yin, blid vinyasa og til tider lidt mere krævende vinyasa.  Det bliver lækkert, frisættende og giver fokus.

Tag tøj på du kan bevæge dig frit i og hav gerne en ekstra trøje og et par tykke strømper med. Medbring gerne selv en måtte eller evt. håndklæde.

Instruktør: Frieda