Tirsdag

Program for Tirsdag

16.30-17.30 Spirerne
18.30-19.30 Puls & Styrke M/K

Spirerne (Piger 3-6 år)

Skansevejens Skole
Tirsdag kl. 16.30-17.30

Vi laver gymnastik til god musik, udfordrer og stimulerer børnenes forskellige sanser og motoriske evner gennem redskaber og leg. En time med fart over feltet, men hvor der også er plads til den mere stille gymnast.
Instruktør: Anja og Rikke


Dance Fitness (Holdet udgår)

Skansevejens Skole
Tirsdag 

Fra 16 år

Dance Fitness er for dig som ikke kan stå stille når musikken spiller, eller som elsker at bevæge kroppen til rytmer. Vi skal danse forskellige koreografier af forskellige stilarter, og alle kan være med! Vi skal høre god musik, have det sjovt og bare danse.
Derfor, hvis du søger et hold, med højt humør, smil på læben og ikke mindst sved på panden, så er Dance Fitness lige sagen.

Instruktør: Lea


Puls & Styrke M/K

Skansevejens Skole
Tirsdag kl. 18.30-19.30

Puls & styrke holdet er en kombination af styrke- og konditionstræning. Holdet er for dig som gerne vil blive stærkere, komme i bedre form eller måske begge dele. Holdet vil være inspireret af blandt andet intervaltræning og cirkeltræning, samt en masse andet godt, som kan give sved på panden. Søger du et hold, hvor du kan træne styrke, udholdenhed eller begge dele – så er dette bestemt et hold for dig! Alle kan være med, nybegynder som trænet.

Instruktør: