Tirsdag

Program for Tirsdag

Skansevejens skole Nr. Uttrup skole Nørresundby Idrætscenter Nørresundby Gymnasium
  16.30-17.15 Forælder/barn 1-3 år    
  17.25-18.20
Hip hop
8-11 år
   
  18.30-19.25 Puls og styrke M/K    
  19.30-20.25 Yoga    

Forælder/barn (1-3 år)

Nr. Uttrup skole kl. 16.30-17.15

På forælder/barn holdet vil der være fokus musik og krop, hvor vi hver gang har nogle faste sjove lege med tilhørende musik. Alt foregår på børnenes præmisser, hvor alle børn bliver set og hørt.
Instruktør: Anette
Hjælpeinstruktør: ??


Hip Hop (8-11 år)

Nr. Uttrup skole kl. 17.25-18.25 

På hiphop vil vi danse en masse stilarter inde for hiphop. Vi vil gå i dybden med en masse danse teknikker inden for hiphopgenren. Vi kommer til at danse til en masse forskellige sange og give den gas hver gang. 

Vores fokus kommer både til at ligge i dansen, men også på at skabe nye venskaber og skabe et fællesskab.

Instruktør: Anna og Emilie
Hjælpeinstruktør: Isabella

----------------------------------------------

Puls og styrke 

Nr. Uttrup skole kl. 18.30-19.25

Er du klar på en sjov træningstime med sved på panden og et smil på læben? Så er denne stærke time noget for dig, hvor der er fokus på styrke og konditionstræning. Der er plads til alle, lige meget niveau og øvelserne bliver forklaret inden samt foregår med egen kropsvægt. Der er tale om træning fra top til tå med fokus på de store muskelgrupper samt en god kondi. Timens opbygning vil bestå af opvarmning, efterfulgt af træning i små intervaller og afslutningsvis en dejlig udstrækning, så du går fra timen med fornyet energi.
Instruktør: Isabella


 

Yoga M/K

Nr. Uttrup skole kl. 19.30-20.25

Glemmer du ofte at strække ud? Måske ikke ‘magter’ det efter en lang træning eller dag? Så er det NU, at du skal prioritere dig selv og melde dig til mit yogahold. Der er plads til alle – både nybegyndere og erfarne. Yoga har den fantastiske evne, at du bliver stærkere i kroppen, men ikke mindst smidigere samtidig. Det er kun Win Win! Dertil vil du gå derfra med ro og velbehag i kroppen, samt fornyet energi.

Selve timen vil bestå af en blanding mellem flow og yin yoga. Timen starter med en kort meditation efterfulgt af yogaserie/øvelser. Derefter tager vi nogle længere stræk i forskellige positioner og slutter af med en afspændingsøvelse.
Instruktør: Isabella