Onsdag

Program for Onsdag

Skansevejens skole Nr. Uttrup skole Nørresundby Idrætscenter Nørresundby Gymnasium
17.00-17.55 Spring 0.-5 kl. Kl. 16.30-17.25 Rytmepiger 2 (2.-5. kl.)    
  18.30-19.25 Puls og styrke M/K    
  19.30-20.25 Yoga M/K    
 

Spring  (0.-5. kl.)

Skansevejens Skole kl. 17.00-17.55

Vi starter timen ud med en sjov opvarmning bestående af leg eller boldspil, og derefter stifter gymnaster bekendtskab med redskaberne og deres funktioner. Vi går op i at forklare og vise, hvordan de skal bruges rigtigt og lave øvelser, hvor alle kan være med. Vi laver også øvelser på gulv, som f.eks. kan være håndstand, vejrmøller, koldbøtter m.m.
Instruktør: Rikke & Sarah
Hjælpeinstruktør: SmillaRytmepiger 2 (2.-5. kl.)

Har du lyst til mere musik og lege i din hverdag, så kom og dans med mig! Sammen vil vi få rustet kroppen til de nyeste hits og samtidig får vi øvet motorikken igennem små lege.

Instruktør: Isabella

Hjælpeinstruktør: TBA


 


Puls og styrke 

Nr. Uttrup skole kl. 18.30-19.25

Er du klar på en sjov træningstime med sved på panden og et smil på læben? Så er denne stærke time noget for dig, hvor der er fokus på styrke og konditionstræning. Der er plads til alle, lige meget niveau og øvelserne bliver forklaret inden samt foregår med egen kropsvægt. Der er tale om træning fra top til tå med fokus på de store muskelgrupper samt en god kondi. Timens opbygning vil bestå af opvarmning, efterfulgt af træning i små intervaller og afslutningsvis en dejlig udstrækning, så du går fra timen med fornyet energi.
Instruktør: Isabella


Yoga M/K

Nr. Uttrup skole kl. 19.30-20.25

Glemmer du ofte at strække ud? Måske ikke ‘magter’ det efter en lang træning eller dag? Så er det NU, at du skal prioritere dig selv og melde dig til mit yogahold. Der er plads til alle – både nybegyndere og erfarne. Yoga har den fantastiske evne, at du bliver stærkere i kroppen, men ikke mindst smidigere samtidig. Det er kun Win Win! Dertil vil du gå derfra med ro og velbehag i kroppen, samt fornyet energi.

Selve timen vil bestå af en blanding mellem flow og yin yoga. Timen starter med en kort meditation efterfulgt af yogaserie/øvelser. Derefter tager vi nogle længere stræk i forskellige positioner og slutter af med en afspændingsøvelse.
Instruktør: Isabella